| Auto servis

 

PAŽNJA VLANICIMA SERVISA, ŠLEP SLUŽBI, PUMPI, ODMORIŠTA, VULKANIZERSKIH RADNJI

KOJI ŽELE DA POVEĆAJU ZARADU

 

PRIJAVITE SE ZA APLIKACIJU

Nova mogućnost da sa nama proširite svoj posao, pročitajte i prijavite se.

 

Poštovani ,

 

ukoliko se bavite bilo kojom vrstom popravke automobila, imate šlep službu, vulkanizersku radnju, restoran - odmorište, benzinsku pumpu i želite da pronađete nove klijente, zadržite stare mušterije, proširite poslovanje, a sve bez puno potrošenog vremena i novca, pročitajte ovaj tekst. Obezbedili smo dosta načina da to uradimo zajedno.

Imamo dosta iskustva u auto industriji. Pronašli smo model koji vam pomaže da brzo i lako dođete do novih kupaca i taj model ubacili na naš sajt ODRŽAVANJE VOZILA. Puno korisnih stvari koje možete koristiti na sajtu, su rezultat dugog testiranja i prilagođavanja vašim potrebama. Najnoviji vid moguće saradnje je puštanje u rad dugo očekivane android aplikacije "Pomoć na putu",  preko koje će vozači lako i brzo pronaći pomoć koja im je potrebna, kada im je potrebna i u njihovoj blizini. 

 

 

  • Prijavite se na sajt. Korisnici naše aplikacije će dobiti najvažnije podatke o vama: BROJ TELEFONA, udaljenost, da li izlazite na teren i slično.

                       

                                                                                   

 

 

  • Prvo što se dešava  po uključivanju aplikacije je automatsko pronalaženje pozicije korisnika. Korisnik zatim bira vrstu usluge koja mu je trenutno potrebna.

 

 

 

 

  • Klikom na vrstu usluge korisnik dobija spisak svih mesta koja obavljaju potrebne usluge, u radijusu od 40 km, sa najosnovnijim bitnim podacima: telefon, udaljenost, radno vreme, izlazak na teren, WI-FI i slično. Naše je da Vas naši korisnici pozovu, OSTALO JE NA VAMA.

 

  • Ako želite da na aplikaciju postavite još podataka o sebi koje smatrate relevantnim i bitnim za privlačenje klijenata, postoji mogućnost dodatne stranice koja će se otvoriti klikom na prvu stranicu. Postavićemo tekst koji želite, sa slikama koje želite i tako povećati mogućnost da naši korisnici odaberu baš VAS.

  • KORISTITE ŠANSE. 

 

 

 

 

ODABERITE PAKET

 

 

   

   Trudili smo se da cene prilagodimo uslovima u kojima svi poslujemo. Cena je približna jednoj vašoj intervenciji koju ćete dobiti preko naše aplikacije, a nadamo se da će ih biti još puno za vas u toku godina.

 

PRIKAZ OSNOVNIH PODATAKA               10€ godišnje

 

PRIKAZ DODATNIH PODATAKA              +5€ godišnje

 

 

Uplata ove pretplate vam donosi i baner na odgovarajućim stranicama na sajtu odrzavanjevozila.com

 

Kontaktirajte nas, pitajte, pošaljite svoje podatke na e-mail da vam napravimo probnu verziju, kako bi konkretno mogli da vidite šta dobijate.

 

PRIJAVITE SE: office@odrzavanjevozila.com

ili telefonom : Marko +381 61 18 65 706

 

Ako nudite više različitih usluga koje traže posebne brojeve telefona, tekstove i slike ( ako na primer imate servis, šlep službu i vulkanizera i potrebno vam je da se postave odgovarajući različiti brojevi telefona) cena za svaki sledeći unos je 50% - UPOLA.

 

Ukoliko imate potrebe za nekim funkcijama koje ne možete naći, javite se. Tu smo da zajedno rešimo sve probleme. Ako imate dovoljno klijenata i ne brinete da ćete ostati bez njih, ne morate koristiti ništa na sajtu. Za sve kojima hitno trebaju novci:

 

SPECIJALNA PONUDA

 

ZA UPLAĆENE 2 GODINE TREĆA BESPLATNO

3 godine     =     30 €

 

 

 

Koristite sajt kako vama odgovara. Nađite nešto korisno što vama treba i koristite taj deo. Na e-mailove koje dobijete ne morate uvek odgovarati. Nemate nikakve obaveze , pa ukoliko procenite da nije bitno da na neki mail odgovorite, ne morate. Sajt služi da vam pomogne, ne da vam smeta i pravi nove obaveze.  Pridružite nam se ODMAH i iskoristite SPECIJALNU PONUDU.

 

 

Kontaktirajte nas, pitajte, PRIJAVITE SE: office@odrzavanjevozila.com

ili telefonom : Marko +381 61 18 65 706

 

Ukoliko želite da pročitate više o drugim ponudama kliknite ovde.

 

Skini aplikaciju