Poljoauto | Auto servis

Poljoauto

Mobilni telefon: 
010 210 0 210
Fiksni telefon: 
010 210 0 210
Radno vreme: 
8-19
“Poljoauto” je preduzeće koje obezbeđuje sve rezervne delove namenjene održavanju svih putničkuh automobila, traktora, motokultivatora, kosačica, trimera i testera.
Od samog osnivanja, poslovna politika firme bila je da obezbeđivanje najvećeg asortimana rezervnih delova na jednom mestu koji su potrebni kupcima, a sve to uz praćenje tokova razvoja automobilizma i ulaganje u modernu opremu i tehniku.
Preduzeće 2013. godine otvara moderan auto servis za montažu i ugradnju uz posedovanje velikog asortimana rezervnih delova renomiranih proizvođača.
Dobar servis i pružana usluga se ogleda u svakodnevnoj praksi, uz stalno ulaganje u opremu i obuku ljudstva i uz korišćenje savremene dijagnostike.
Navodimo pozitivne rezultate saradnje sa nemačkim udruženjem servisnih radionica MOTOO, a sve u cilju unapređenja poslovanja i lakšeg savladavanja tehnoloških izazova koje postavlja auto industrija.
Dugogodišnju tradiciju nadograđujemo iz godine u godinu tako što podižemo nivo usluga na zadovoljstvo svih naših klijenata.
Mesto: 
Adresa: 
Kozaračka bb
Pirot 43° 9' 26.9388" N, 22° 34' 48.666" E
Udruženja: 
MOTOO

Fotografije

poljoauto

Mapa