3 bitne stvari za odabir dobrog automehaničara | Auto servis

3 bitne stvari za odabir dobrog automehaničara

 

 

Šta da radim kada se nešto čuje u vožnji? Šta kada je meka pedala kvačila ? Tvrđa pedala kočnice ? Kako se menja sijalica ? Da li se motorno ulje menja svake godine?

Svako se od nas vozača bar nekada upitao ovako nešto. Prva stvar koju radimo kada se pojavi problem je da zovemo kuma, prijatelja, brata i pitamo šta on misli o tome. To i jeste prvi korak u pronalaženju rešenja problema. Većina nas dosta stvari i zna , pa se kroz konsultacije, uz čašicu razgovora, najverovatniji kvar vrlo brzo iskristališe. Sada sledi drugo , još važnije pitanje : Kod koga da odvezem auto na popravku, koliko je majstor dobar, da li je jeftin i pouzdan, koje i kakve delove koristi ? Naravno da i kum i prijatelj i brat znaju nekog odličnog majstora, kao uostalom i mi.

Saslušali smo predloge i krećemo na dodatno sopstveno istraživnje. Na internetu ima svega, pa je druga stvar koju trebamo uraditi pre odlaska kod majstora da malo i pročačkamo, možda se pojavilo nešto što niko od nas nije znao. Pošto već otprilike znamo šta je problem na autu možemo lako pretražiti i videti rešenje. Na internetu postoje klubovi vozača,  hiljadu auto servisa, fb stranica i sl. treba dobro pregledati rešenja za naš problem da bi se donela odluka. Može se saznati koji su delovi dobri, koji ne, takođe i majstori i cene.

Kada smo i to dobro pregledali idemo na treću i najvažniju stvar. Kontaktiramo majstora i pitamo u vezi našeg problema. Kontaktiramo više majstora da bi što bolje doneli odluku. Ovaj korak je veoma pojednostavljen na našem sajtu. Toliko, da prva dva možete i preskočiti. Trebate da odaberete grad i proizvođača svog vozila, u formi popunite ime, e-mail i upišete pitanje. U pitanju je najbolje da to bude opis problema onako kako ste vi doživeli, odnosno šta ste čuli, šta se desilo... Dajte majstorima i osnovne podatke o automobilu – model, kubikažu, godište kako bi dobili što precizniji odgovor. Mi automatski prosleđujemo pitanje velikom broju servisera u Vašem gradu, a oni svoje odgovore šalju na Vaš mail. Odgovori će najverovatnije sadržati sve što Vas zanima , a sami odlučite sa kime ćete dalje sarađivati i kome ćete poveriti poverenje o odvesti automobil na popravku.

Naša usluga je besplatna za sve korisnike kao i za auto servise i u bazi već imamo preko 400 auto servisa i taj broj raste. Rešite se surfovanja internetom, traženja u imenicima, poziva telefonom i ponovnog objašnjavanja svakom majstoru ponaosob koji je problem. Pošaljite im svima isto pitanje , jednim klikom, pa odlučite u odnosu na odgovore koje ćete dobiti na svoj e-mail.

 

SREĆNO !!!