Top 22 auto sajt na srpskom | Auto servis

Top 22 auto sajt na srpskom

Veliki broj sajtova se bavi temom automobilizma. Pokušali smo da na jednom mestu sakupimo sve i olakšamo vam pretragu.

Dopune slede na Vašu preporuku.

 

1. http://www.automobili.rs/

Na ovom sajtu možete naći najnovije vesti iz oblasti automobilizma, testove, premijere modela kao i forum sa dosta tema. Blogove na sajtu uglavnom piše g-din Nebojša Todorović – dosta aktuelnih i dobrih tekstova.

2. http://auto.blog.rs/

Dosta vesti, zanimljivosti, testova automobila i predstavljana najnovijih modela . Možete pronaći aktuelne akcije prodavacaiI pročitati tekstove koje piše g-din Ivan Mitić. Forum ima dosta zanimljivih tema.

3. http://topspeed.telegraf.rs/

Sajt sa puno video i foto galerija, testova novih modela sa opisima i fotografijama gospodina Zorana Živkova. Predstavljanje noviteta, auto sport kao i najnovije vesti iz oblasti automobilizma.

4. http://www.mojagaraza.rs/

Društvena mreža zaljubljenika u automobile na kojoj se razmenjuju najrazličitija iskustva vlasnika. Takođe možete pregledati i fotografije raznih modela.

5. http://www.autoexclusive.rs/

Najnovije vesti, novitete, testove automobila možete naći na ovom sajtu. Takođe i tekstove o motorima, nautici. Istorijati proizvođača, aktuelni modeli, video , foto galerije i puuuuno lepih dama sa lepim automobilima.

6. http://www.najboljiauto.com/ 

Gospodin Aleksandar Todorović nam pomaže da kupimo polovne i nove automobile. Dosta testova polovnjaka propraćenih odličnim opisima i savetima. Pitanja posetilaca o kupovini, održavanju vozila sa odgovorima.  Najnovije vesti, ponuda polovnjaka i još po nešto.

7. http://rs.n1info.com/n187/Lifestyle/Automobili

Najnovije vesti i testovi raznih modela automobila.

8. http://www.auto-balkan.rs/

Prodaja polovnih vozila, saveti o kupovini auta, vožnji… Spiskovi lizing kuća, auto dilera. Najnovije vesti.

9. http://www.magazinauto.com/

Internet izdanje auto magazina. Najnovije vesti, saveti o održavanju vozila. Istorija raznih proizvođača i modela. Tekstovi o tehničkim aspektima automobila. Testovi modela. Lifestyle i galerije.

                       

10- http://www.vrelegume.rs

Još jedno internet izdanje obogaćeno i internet TV-om. Puno vesti, tekstova, galerija slika. Forum sa dosta raznih tema o motornim vozilima .

11. http://www.b92.net/automobili/

Vesti iz auto industrije, foto galerije i odličan forum sa puno tema. Testovi novih modela.

12. http://www.mojauto.rs/

Sajt koji se prvenstveno bavi prodajom i kupovinom  polovnjaka, ali u saradnji sa Auto Bild pruža i puno novih vesti, testova automobila, saveta i predstavljanja najnovijih modela.

13- http://www.polovniautomobili.com/

Takođe sajt za kupovinu i prodaju polovnih vozila obogaćen vestima, savetima…

14. http://www.pronadjiauto.com/

Kao što i samo ime kaže možete pronaći polovna vozila.

15. http://www.prodajauto.com/

Prodaja i kupovina polovnjaka, sa linkom ka sajtu za prodaju polovnih delova.

16. http://www.polovniautomobilisrbija.com/

Kupovina i prodaja polovnih vozila.

17. http://lakodokola.com/

Kupovina i prodaja polovnjaka sa zanimljivim vestima iz oblasti automobilizma.

18. http://otkup-automobila.blogspot.rs/

Na ovom sajtu možete prodati svoj auto. Dosta zanimljivih tekstova o automobilima kao i linkovi za kupovinu automobila u više evropskih zemalja.

19. http://www.satplus.rs/

Internet izdanje popularnog časopisa SAT sa skraćenim verzijama tekstova koji se naravno mogu pročitati u celosti uz nadoknadu.

20. http://www.carz.rs/

Testovi, intervjui, tekstovi pravih zaljubljenika.

21. http://www.autoportal.rs/

Još jedan sajt za prodaju i kupovinu polovnjaka. Vesti, noviteti i saveti iz oblasti održavanja vozila i adresar ka auto servisima .

22. http://www.totalcar.rs

Sve informacije na jednom mestu. Vesti, foto, video, testovi, forum, specijali.

Na kraju da predstavimo i nas - www.odrzavanjevozila.com

Ukoliko Vam treba informacija o mogućem kvaru, ceni popravke, vremenu popravke za Vaš auto najbolje je direktno kontaktirari sve auto servise za Vašu marku vozila u Vašem gradu jer ćete kod njih i popravljati auto, a to možete jednostavno uraditi popunjavanjem forme i jednim klikom miša na našem sajtu. Sve odgovore dobijate na svoj e-mail, a onda odlučite sami kome ćete pokloniti poverenje.

Takođe na sajtu možete pronaći još zanimljivih linkova, između ostalih i linkove ka auto klubovima i forumima na kojima se možete i najbolje informisati o konkretnim modelima koji Vas interesuju.

I još mnogo toga.

SREĆAN IZBOR SERVISERA !!!